El Gimnàstic de Manresa infantil va puntuar al camp del Cornellà en un partit en què els jugadors entrenats per Edu Castilla van gaudir d'ocasions a la segona meitat per endur-se els tres punts. L'equip de casa va començar més intens i ja al minut 19 els verds tenien avantatge en el marcador. Els manresans no van saber reaccionar i van marxar al descans amb desavantatge, 1-0. A la represa la dinàmica va canviar i els escapulats van estar millor damunt del terreny de joc. Roberto va poder igualar el marcador amb un gol matiner. Al tram final, els locals van fer un pas endavant però no van poder penetrar en la sòlida defensa escapulada. El Nàstic va tenir algun contraatac per endur-se els tres punts però no van estar encertats.