Un gol a la pròrroga d'Oriol Boronat va donar al CG Puigcerdà la classificació per a la seva primera final de la lliga estatal després de quatre anys. Els ceretans tenien dues oportunitats per entrar-hi, després d'haver vençut a la pista del Barça en el primer part, i van aprofitar la primera, tot i que es van complicar un partit guanyat.

Perquè els ceretans van començar molt bé, amb tres gols consecutius al primer terç i amb un avantatge de 5-2 just iniciat el segon. Però el Barça va aprofitar dues expulsions locals per anotar en superioritat i ficar-se en el partit. En el tercer període, hi va haver nervis i els blaugrana van conduir el partit a la pròrroga en què el CG Puigcerdà va recuperar-se d'una nova inferioritat abans que Boronat sentenciés. El Txuri Urdin serà el rival a la final, amb el factor pista en contra.