El tècnic del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar en la roda de premsa d'ahir prèvia al clàssic que el partit d'avui és un cara o creu i, per tant, «seran al camp els millors futbolistes per guanyar». L'extremeny sumarà avui el seu partit número cent a la banqueta del Barça.

L'entrenador blaugrana espera un partit «complicat», ja que el marcador de l'anada no és del tot positiu per als interessos del Barça, segons va afirmar Valverde. Tot passa per guanyar avui al Bernabéu, i al tècnic blaugrana no li valen els bons precedents dels darrers clàssics a Madrid. «Només són dades indicatives, em fixo més en la gran trajectòria del Barça en aquest camp, però l'estadística no ens serveix», va assegurar l'extremeny. Valverde va descartar pràcticament la presència del futbolista brasiler Arthur Melo al partit d'avui, tot i que va entrar a la convocatòria, juntament amb Cillessen, després de rebre l'alta mèdica. Pel que va dir l'entrenador, sembla que el centrecampista podria jugar dissabte a la lliga.

Valverde no vol parlar del VAR

El tècnic blaugrana va decidir no entrar en la polèmica del VAR respecte al polèmic penal a favor del Reial Madrid el cap de setmana passat a València. «No diré res de l'acció, només que espero que Doukouré es recuperi aviat», va afirmar Valverde. Respecte a l'estat de forma d'Umtiti, l'extremeny va assegurar que, tot i que va ser «arriscat» alinear-lo a Sevilla, el veu en bon estat.