El poliesportiu Can Parellada de Sant Boi de Llobregat va rebre la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística masculina amb la participació de diversos gimnastes de l'Egiba.

En promoció 5, Pep Sánchez va aconseguir l'or, seguit dels seus companys Manel López, segon, i David Pujol, tercer, i va assolir la primera posició per equips. En promoció 1, l'equip format per Unai Muñoz (23è), Otger Guerrero (16è), Quim Martínez (8è) i Maximiliano Otin (26è) va obtenir la quarta posició, a tan sols tres dècimes del podi. En promoció 2, Jan Ramos (10è), Marc Martín (31è), Lluc Segura (25è) i Unai Moreno (36è) van ser sisens. En promoció 3, l'equip format per Álex Peña (14è), Yeray Casas (33è) i Edgar Amil (34è) fou sisè. En promoció 4, Arnau Martín fou sisè.

Biel Díaz es va proclamar campió en base 2, acompanyat al podi pel seu company Pau Alberch en la tercera posició. En base 3, Adán Castell va obtenir el novè lloc.

L'equip de via olímpica 6 format per Aitor Gómez (1r), Álvaro Giráldez (3r), Arnau Delgado (6è), Pau Sucias (4t) i Martí Estarlí (5è) van pujar a la primera posició del podi. Martí Flores va guanyar la categoria de via olímpica 8. I, en via olímpica 9 l'andorrà Joan Prat va assolir la segona posició.