Els rumors sobre el futur inquilí de la banqueta del Reial Madrid es van disparar ahir a la tarda i, al final del dia, totes les fletxes apuntaven cap a José Mourinho. Fins i tot Telemadrid va anunciar en el seu informatiu del vespre que Santiago Solari, l'actual entrenador, seria destituït ahir mateix. Aquesta decisió no es va arribar a produir (almenys fins a l'hora de tancar edició), tot i que el president, Florentino Pérez, i el director esportiu, José Ángel Sánchez, van estar molta estona reunits al Bernabéu, tot i que pot ser que l'argentí encara sigui l'entrenador diumenge a Valladolid.

També es va parlar d'una possible tornada de Zinedine Zidane, però l'opció més clara, la que vol el president, és la de Mourinho. Després de la reunió, Florentino va anar a veure el partit de bàsquet del Madrid contra el Fenerbahçe.

Ahir també va transcendir que el president i Sergio Ramos van tenir una dura disputa en què el defensa va retreure a Pérez la planificació. Aquest l'hauria amenaçat de fer-lo fora del Madrid i Ramos li hauria respost que li pagués el que li deu i ho faci.