El València Basket va accedir a les semifinals de l'Eurcoup, ahir, en aconseguir la victòria (56-71) a la pista del Rytas Vilnius. L'equip de Jaume Ponsarnau, que ja havia guanyat dimarts a la Fonteta, es va mostrar molt superior a la segona part després d'haver arribat amb un advers 39-33 al descans. Però, en els dos darrers quarts del matx, el conjunt lituà només va poder fer 17 punts. Mike Tobey (amb 18 punts) i Fernando San Emeterio (11) van ser els màxims anotadors del València, i Rafa Martínez no va jugar. El rival a semifinals sortirà del duel entre equips russos del Lokomotiv Kuban i Unics Kazan que està anivellat (1-1). El tercer partit es jugarà a Kazan.

Per l'altra banda del quadre, ahir l'Unicaja va caure amb l'Alba Berlín (81-101) entrenat per Aíto García Reneses i es jugarà el pas a semifinals a Alemanya. Per la seva banda, el MoraBanc Andorra es va desfer per un molt clar 98-79 de l'Asvel Villeurbanne i el desempat es disputarà a França.