No hi ha hagut gols, però el partit que enfrontava aavui al Nou Estadi del Congost al líder Manresa i al tercer classificat, la Muntanyesa de Dani Andreu, ha estat a l'alçada de les expectatives, amb unes grades com no s'havien vist encara aquesta temporada. El gran nombre d'aficionats dels dos clubs han vibrat amb l'emoció del joc però, sobretot, amb l'interès que han posar els jugadors dels dos equips per sumar tres punts vitals en les seves aspiracions d'acabar al capdamunt de la classificació.

Al final, l'eempat a zero, deixa els manresans al davant amb tres punts d'avantatge respecte al Viladecans (va vèncer dissabte), que és segon, i manté la diferència de sis amb la Muntanyesa, que continua tercer, quan queden deu jornades per finalitat el campionat.

El resultat final del partit d'avui, sense gols, no és pas perquè els davanters d'uns i altres no fessin un bon treball, sinó perquè les defenses encara l'han fet millor. El joc ha estat intens del primer minut fins a l'últim, sense especulacions en cap moment. Al minut 3, el visitant Isaac Maldonado ha avisat amb un llançament llunyà que ha sortit a fora arran del pal. La Muntanyesa portava el pes del mig del camp davant un Manresa que intentava sortir al contracop. Al minut 18 en un llançament de cantonada, Florent ha tingut una bona ocasió però el porter de la Muntanyesa li ha tret la pilota del cap quan ja es disposava a fer la rematada. Els dos equips tenien dificultats per crear perill real. L'equip de Dani Andreu, amb més possessió, només feia mal amb llançaments llunyans mentre els d'Andreu Peralta perdien la pilota amb facilitat. A mida que avançaven els minuts, el joc s'ha anat travant però també igualant. Abans del descans, bon llançament de Bernat que ha anat a fora fora per poc.

La segona part ha estat encara més intensa, amb mes ritme d'uns i altres, amb el joc trencat degut a constants anades i vingudes. Al minut 47, Noah ha fet una centrada per l'esquerra, que Priego ha rematar molt fluix amb el cap. El mateix Noah ha fet una rematada massa creuada després d'una bona acció individual (min 54). La fermesa defensiva manresana es mantenia i la Muntanyesa, davant d'això, li quedava el recurs de les accions a pilota parada, però sense encert. El Manresa ha tingut algunes possibilitats de sumar els tres punts. Al minut 69, Noah no ha arribat a un mal rebuig del porter després d'una llançament de Sergi Soler. I al 84, el propi Noah ha disposar de la millor oportunitat però la seva rematada, dins de l'àrea, ha anat als núvols.