Quan només faltaven sis minuts per a la conclusió del partit i els jugadors de Ferran López dominaven per 3 a 1 el Hockey Sarzana, el pavelló de Les Comes albirava la clasificació per a la final a quatre de la World Skate Europe Cup, l'antiga Copa de la CERS.

Llavors va sorgir la figura del golejador internacional argentí, que va materialitzar el 3 a 2 que abocava el partit a la pròrroga. I quan encara no s'havien disputat els primers seixanta segons dels deu minuts de temps addicional, Rampulla va establir l'empat a tres, en executar amb mestria una falta directa. Aquest marcador classificava els italians per a la fase decisiva de la segona competició europea. Tot i el cansament acumulat i la imperiosa necessitat de marcar dos gols en nou minuts de joc efectiu, els arlequinats no es van rendir. Dos minuts després (mninut 53), Sergi Pla va gaudir de la possibilitat de restablir l'avantatge igualadí, però Simone Corona va exhibir habilitats amb una magistral doble aturada.

L'allau ofensiva igualadina no es va aturar i va donar nous fruits abans de seixanta segons. Penal a favor dels arlequinats. Roger Bars, un dels especialistes dels locals, va assumir la responsabilitat, però Corona altra vegada es va lluir.

A la segona meitat de la pròrroga, Tety Vives va estar a punt de marcar amb un xut des de mitja pista (minut 55) i, tot seguit, la rematada del golejador Sergi Pla va topar amb el travesser. Va ser l'última gran oportunitat dels locals abans de rendir-se a l'evidència d'un final decebedor, malgrat l'esforç sense concessions dels anoiencs. No en va, l'avantatge adquirit durant el partit va ser fruit de la passió i la intensitat dels arlequinats des dels primers segons. Ara, cal centrar-se en l'OK Lliga.