El Monbus Igualada va aconseguir la cinquena victòria consecutiva en el grup C-A de la Lliga EBA, aquesta vegada a la complicada pista del líder de la competició, un Ibersol Tarragona al qual es va imposar per un resultat de 68-73.

Els anoiencs van començar amb molta intensitat i van adquirir set punts de marge als primers cinc minuts (7-14). Tot seguit, els locals van reaccionar i van tancar el quart inicial amb empat a 19. En el segon període, els visitants van poder superar la defensa zonal plantejada pel rival, tot i que van arribar perdent al descans.

En la segona meitat cap dels dos conjunts aconseguia obrir forat en l'electrònic i es va entrar als darrers deu minuts amb un 49-48. En aquests, un Igualada molt intens va poder remuntar un desavantatge de sis punts i, als últims instants, va aprofitar el cansament físic dels tarragonins per endur-se un triomf vital. Al final del partit, el tècnic anoienc, Jordi Martí, va declarar que «ha sigut una setmana complicada per problemes físics, però hem sabut treballar en silenci. Hem estat més encertats als moments decisius. Crec que ens ho hem merescut».