El Club Bàsquet Navàs Viscola va aconseguir una nova victòria a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista del Sant Nicolau de Sabadell, al qual es va imposar per un resultat final de 69-79.

Després d'uns tres primers minuts de molta igualtat entre les dues formacions, els homes bagencs van començar a demostrar el seu sòlid lideratge en el grup 2 de Primera Catalana i van agafar sis punts de marge al final del quart inicial (11-17). En el segon període la tònica va ser més o menys la mateixa, i es va arribar a la mitja part de l'enfrontament amb un marcador de 29-36.

En la segona meitat els visitants van sortir disposats a sentenciar l'enfrontament i, amb un joc molt coral, van clavar un contundent parcial de 12-24 que els va permetre obtenir dinou punts de marge al final del tercer quart (41-60). En els darrers deu minuts els jugadors dirigits per Isidre Suau van patir un cert relaxament defensiu i van encaixar 28 punts, però no van patir en cap moment pel triomf final. En la propera jornada, el Club Bàsquet Navàs Viscola rebrà a la seva pista el segon classificat, un Club Natació Tàrrega que és l'únic equip que ha estat capaç de tombar els bagencs, a la primera volta. El matx es posarà en marxa el proper dissabte 16 de març a partir de dos quarts de vuit del vespre.