Dos gols del Vila-real en el temps de descompte li van donar una victòria (0-2) que permet a l'equip de Javi Calleja sortir de la zona de descens i deixar-hi un Celta que va caure a casa contra el Betis (0-1) en l'estrena de Fran Escribá com a tècnic dels gallecs. L'equip verd-i-blanc, però, no pot dormir en zona europea perquè el Sevilla va recuperar el sisè lloc a la tarda, en apallissar la Reial Societat per 5-2.

Al Ciutat de València, semblava que el partit acabaria en empat a zero, però una acció d'Iborra en el descompte va acabar en centrada i autogol de Rober Pier. Amb el Llevant bolcat, Samu Chukwueze va anotar el segon gol. Al matí, el Betis es va mostrar superior al Celta i el va derrotar amb un gol de Jesé que va haver de validar el VAR perquè l'àrbitre l'havia anul·lat.

El Sevilla necessitava vèncer per superar el València i el Betis i no deixar escapar gaire el Getafe. Tot i que Oyarzabal va igualar el gol inicial de Sarabia, tres anotacions consecutives del francès Ben Yedder i un autogol del mateix Oyarzabal van permetre escapar-se als homes del qüestionat Machín, abans que el mateix jugador donostiarra maquillés el resultat, de penal.