El jugador del FC Barcelona, Arthur Melo, ha reconegut aquest dimarts que va ser un error viatjar a París per assistir a la festa d'aniversari del seu compatriota Neymar da Silva, just dos dies abans de disputar l'anada de les semifinals de la Copa del Rei contra el Reial Madrid, on va caure lesionat.

"Em vaig equivocar anant a aquella festa i assumeixo la meva responsabilitat. Va ser un moment dur per a mi. Em va fer ràbia per la lesió i pels meus companys, però tant ells com el cos tècnic em van ajudar. Sabia el que feia, però demano disculpes si he molestat a algú", ha apuntat en la prèvia del partit de la Lliga de Campions davant el Lió.

El migcampista brasiler, que va patir en aquell Clàssic un trencament del bíceps femoral de la cama esquerra, ja es troba totalment recuperat i amb ganes de tornar demà a la 'Champions', una competició que ha provat per primera vegada aquesta temporada i en la que es va graduar fa uns mesos, a Wembley, amb un gran partit contra el Tottenham Hotspur de Mauricio Pochettino.

"Somies amb partits així, amb aquests moments a la major competició de clubs del món. Demà ens enfrontem al Lió, sabem la pressió que tenim, que no serà un partit fàcil, però amb l'ajuda de la nostra afició som més forts i farem l'impossible per passar", ha afirmat.

Amb Ousmane Dembélé entre cotons, el partit davant el conjunt francès sembla una nova oportunitat perquè es reivindiqui Philippe Countinho. Arthur ha defensat el seu compatriota i ha demanat paciència amb ell: "Coutinho és un 'crac', per a mi un dels millors jugadors del món. Ell sap que, en alguns partits, no ha ofert el seu millor futbol, però sabem d'allò que és capaç, que és un gran jugador i que ens ajudarà molt. Cal confiar-hi".

Preguntat per si veu a Neymar al Reial Madrid, el migcampista blaugrana no ha volgut mullar-se. "No sé que és el que farà Ney. És ell qui ha de dir, amb la família, el que més li convingui, tant si es queda al PSG com si no. Jo, com amic, només puc desitjar-li el millor", ha opinat.

Qui no pensa moure's del Barça és Arthur, que ha reconegut estar en un núvol per tot allò bo que li ha passat des que va aterrar al Camp Nou aquest estiu. "És un somni el que estic vivint, no esperava sincerament que tot fos tan ràpid. Però no m'he de deixar enlluernar per les coses meravelloses que m'estan passant i pensar que està tot fet. Sóc jove i he de millorar cada dia", ha conclòs.