La corredora de l'Avinent Manresa Meritxell Soler va tenir, diumenge a Càceres, la seva millor actuació de sempre en uns Campionats d'Espanya de cros en ocupar la 32a posició sènior, i va ser la tercera atleta classificada de la selecció catalana de les sis que formaven el combinat català (5è classificat per equips). La santjoanenca Soler va tardar 36' 34" a cór-rer els 10.050 m de què constava la cursa disputada al complex esportiu El Cuartillo de la capital extremenya.

El CA Igualada Petromiralles també hi va estar representat. Abdessamad Oukhelfen va assolir el títol de campió d'Espanya absolut amb Catalunya entrant en la 18a plaça individual (tercer català), amb 30' 27'', per completar els 10.050 m de cursa, en el seu debut com a atleta espanyol.

Marina Súria va assolir el campionat estatal per seleccions, en el seu cas amb Catalunya sub-20, entrant en el lloc 30 individual (5a catalana) amb 23' 26'' per completar els 6.050 m de cursa.

I Naima Ait Alibou va obtenir el bronze amb la selecció catalana sub-23 entrant 16a individual (segona catalana), amb 38' 09'' sobre 10.050 m de recorregut conjunt amb les absolutes.