La Salle Manresa S. Gol va encaixar una nova ensopegada a domicili, en aquesta ocasió a la complicada pista de l'Escolapis Sarrià barceloní, que es va imposar per un resultat final de 81-74.

Ambdós equips van signar un bon inici de partit, i això va fer que es visqués un primer quart d'allò més anivellat (18-14). En el segon període els jugadors dirigits per Jordi Romeu van jugar els seus millors minuts, i això els va permetre capgirar el marcador i, fins i tot, obtenir un màxim avantatge de deu punts (22-32), que es va veure reduït a vuit a la mitja part de l'enfrontament (26-34).

En el tercer quart els bagencs van aguantar davant en l'electrònic fins als darrers minuts, quan els barcelonins van remuntar (54-52). En l'últim període, la mala defensa i un parcial de 13-0, amb dues cistelles d'Assalit i tres triples de Saura, van acabar condemnant els lasal·lians.