Les Comes 4x4 Festival es consolida com la trobada activa de vehicles 4x4 més important d'Europa. Per tercer any consecutiu, tant divendres com dissabte i diumenge s'ha arribat als 900 cotxes a les pistes, el límit marcat per l'organització per mantenir la qualitat general de l'esdeveniment. Més de 1.300 vehicles participants han passat per Les Comes al llarg de tot el cap de setmana per gaudir dels 70 km de recorreguts senyalitzats. En total, Les Comes ha rebut més de 15.000 persones.

Amb aquestes xifres, l'esdeveniment ja és un referent a tot el continent, però a més també s'ha convertit en el punt de trobada de milers de persones que no s'han volgut perdre un cap de setmana ple d'activitats per a tots els públics i on el motor, l' off-road i l'aventura són els protagonistes.

Les Comes 4x4 Festival és únic, ja que combina una trobada de tot terrenys amb una exhibició de vehicles del Dakar, espectacles de 4x4 extrem com la Supertrack o la Ultra4, circuits d'aventura, exposicions de clàssics, conferències, concerts, cursos, activitats infantils, tours en camió 4x4 i una àmplia fira comercial amb desenes d'empreses que oferien grans descomptes en productes de l'àmbit del motor, els viatges i l'aventura.

A més, en aquesta edició s'ha pogut gaudir d'un nou circuit de Raid Slot i del primer concurs de circuits crawlers a radiocontrol de Marketing Off-Road, dues noves activitats.

Tant dissabte com diumenge, una de les activitats més destacades va ser l'exhibició Dakar BFGoodrich, un espectacle únic en què es va poder veure en acció alguns dels vehicles del Dakar 2019. En camions, el públic va vibrar amb l'Iveco de Gerard de Rooy, tercer classificat del Dakar 2019, l'espectacular 6x6 de Jordi Juvanteny i el MAN d'Alberto Her-rero. En cotxes es va poder veure saltar i derrapar a tota velocitat Isidre Esteve, Xavi Foj i Cristina Gutiérrez. Els altres vehicles estrella van serels side by side, amb Gerard Farrés, segon classificat del Dakar 2019, Joan Font, JoséAntonio Hinojo i Ariel Jatón. Tots ells van fer gaudir el públic.