La selecció espanyola, dirigida per Luis Enrique, va posar la primera pedra en el seu camí cap a l'Eurocopa 2020, després d'imposar-se per un ajustat 2-1 davant d'una Noruega que va lluitar de valent. Els espanyols van sortir amb pressió alta i amb les idees molt clares. Morata va tenir la primera opció per als vermells al minut 6. Rodrigo no va perdonar deu minuts més tard en aprofitar una centrada de Jordi Alba per posar l'1-0. Espanya va gaudir de múltipes oportunitats per encarrilar la victòria però un gol anulat a Jordi Alba i la poca efectivitat van fer que s'arribés al descans amb 1-0. A la represa, els noruecs van empatar des dels onze metres, després d'un clar penal d'Iñigo Martínez, al minut 65. Cinc minuts més tard, Sergio Ramos, també de penal i a l'estil Panenka, va fer el definitiu 2-1. Espanya va perdonar més ocasions i el marcador ja no es va moure més.