La Salle Manresa S. Gol va encaixar una nova derrota a la seva pista, aquest cop en la visita d'un rival directe en la lluita per la permanència del grup 2 de Primera Catalana, un Sedis Hidrology-Piros Seguretat que es va imposar per cinc punts de diferència (59-64) en un duel entre dos conjunts de les nostres comarques. Amb aquest resultat, els bagencs segueixen sense guanyar a la segona volta i ja encadenen vuit der-rotes consecutives.

Els jugadors de la Seu d'Urgell van sortir millor que els rivals, amb un parcial de 2-10, però els homes dirigits per Jordi Romeu van reaccionar i es van situar a només un punt (11-12). Tot seguit, un nou parcial de 2-8 va permetre als visitants tancar el primer quart amb set punts de marge (13-20). En el segon període, els lasal·lians van poder equilibrar de nou el marcador per arribar a la mitja part de l'enfrontament amb empat a 31.

En la segona meitat hi va haver molta igualtat entre les dues formacions, que s'anaven intercanviant cistelles de forma constant. Es va tancar el tercer quart amb dos punts de marge per al Sedis (45-47). Per tant, tot es va haver de decidir en els deu darrers minuts. En aquests, els urgellencs van establir una defensa zonal que els va fer molt de servei, ja que els manresans no van estar gens encertats des de la línia de tres punts, un factor que va acabar sent determinant en la seva derrota. En la propera jornada, La Salle rebrà el CN Terrassa, i el Sedis també jugarà a casa, contra el Safa Claror.