L'equip femení del Gimnàs Egiba de Manresa, actual campió de la lliga estatal Iberdrola de gimnàstica artística femenina de Primera Divisió, s'ha classificat en segon lloc a la segona fase de l'edició d'aquesta temporada, celebrada a Palma de Mallorca.

Al pavelló Germans Escalas de la capital mallorquina, la formació manresana, amb les baixes significatives d'Andrea Carmona i Aina Solà, va realitzar una gran competició, només superada pel conjunt local del Xelska. D'aquesta manera, aquests dos equips es van intercanviar les posicions que havien aconseguit en la primera fase, el mes passat a Salt, quan l'Egiba va dominar la classificació. Amb un primer i un segon lloc, fins ara, el conjunt manresà té ben encarada la seva classificació per a la final del campionat del juny (abans s'haurà de fer una tercera fase prèvia, a València, a l'abril).

A Palma, l'Egiba va presentar set gimnastes, amb el reforç de l'holandesa Tisa Volleman, que va competir en asimètriques, barra d'equilibri i terra. Volleman ja va contribuir, amb la seva participació, en la consecució del títol al Nou Congost l'any passat.

La millor gimnasta de l'Egiba va ser Lorena Medina, quarta classificada darrere de Cintia Rodríguez (Xelska), Laura Bechdeju (Salt) i Alba Petisco (Les Moreres). També van competir Carla Font (11a), Laia Font (17a), Mar Palliso (23a), Tisha Volleman (27a), Berta Franquesa (50a) i Berta Monteagudo (55a). Algunes d'aquestes gimnastes no van fer el concurs complet. Per equips, darrere del Xelska i l'Egiba es va classificar, en tercera posició, l'Hospitalet.