La Final Four de la Copa del Rei 2019 d'hoquei gel es disputarà aquest cap de setmana a Jaca amb un CG Puigcerdà que hi serà amb totes les ambicions. Malgrat la derrota en el darrer sospir del 5è partit de la final de lliga, a la pista del Txuri Urdin, els ceretans van demostrar el seu excel·lent estat de forma i aspiren a tancar aquesta temporada amb un títol.

Els jugadors de Salva Barnola acudeixen a la cita molt motivats, amb ganes de demostrar per què s'han convertit aquest curs en un equip revelació i intentar tornar d'Aragó amb una Copa del Rei per oferir a la seva nombrosa afició.

Demà, la semifinal serà davant del SAD Majadahonda, que és un rival conegut per al conjunt del CG Puigcerdà, que acudirà al matx sense confiances. Si no hi ha sorpreses en l'altra semifinal, que ha d'enfrontar el Txuri Urdin amb el Barça, no seria gens desgavellat que la final tornés a enfrontar els de Sant Sebastià amb l'equip de la Cerdanya, una ocasió inigualable per tornar a mesurar forces entre els dos equips com en els 5 partits que es van haver de disputar per decidir la lliga.

La semifinal del Puigcerdà amb el Majadahonda començarà a les 13 hores i el Txuri-Barça es posarà en marxa a les 16.30 hores, també de dissabte. Aquests partits seran retransmesos per Teledeporte i per streaming a la pàgina web de la RFEDH. La final serà diumenge, a partir de les 16 hores, el partit que decidirà el campió.