Els manresans els va costar arrencar i interpretar les accions 1 vs 1 que plantejaven els gironins, que, gràcies a aquest aspecte, es mantenien dins el partit tot i saber que els locals gaudien d'un major potencial (21-20).

El Bàsquet Manresa va denotar una millora, defensivament, en el segon període. Ofensivament van seguir mantenint un bon ritme anotador que els va donar el primer avantatge del partit (44-32). Els jugadors de la Catalunya Central es van retirar als vestidors amb el matx encarat, però sense fiar-se d'un Girona que havia plantat cara durant el primer temps.

El retorn a la pista va ser positiu per als locals, que van saltar amb la intenció de liquidar el partit com més de pressa millor, i així va ser. En finalitzar el període, l'electrònic reflectia la superioritat local i l'avantatge de 17 punts deixava tocat i enfonsat l'equip gi- roní (65-48).

Els darrers deu minuts, els manresans no es van relaxar, sinó que van mantenir el mateix ritme de joc per ampliar la diferència i sumar un nou triomf (93-64).