Després de l'espectacular golejada sobre l'Igualada el 20 de gener (6 a 2), el Manresa ha encadenat quatre empats seguits al Congost (amb el Borges, el Vilanova, la Muntanyesa i, avui, amb l'Almacelles) i els tres últims, a zero gols, evidenciant una sequera golejadora que ha portat l'equip a perdre molts punts aquesta segona volta (ha fet sis gols en els vuit darrers enfrontaments).

Contra l'Almacelles (un equip fet per estar a la part alta, però perseguit per la irregularitat), el Manresa ha fet un bon partit, sobretot a la segona part, però no ha trobat la fórmula per obrir la llauna. El conjunt lleidatà ha començat amb una forta pressió a dalt, encara que els manresans, amb paciència, treien bé la pilota del darrera. Les forces estaven equilibrades. Els visitants han estat els primers en avisar a la porteria del jove Joan Rovira. Ha estat una doble ocasió al minut 14. Primer, un u contra u d'Adrià Monfort ben resol per Rovira amb els peus i, tot seguit, una rematada de cap d'Òscar Canadell que ha anar a fora després d'una centrada per la dreta del mateix Adrià Montfort. La resposta blanc-i-vermella no s'ha fer esperar en forma d'una volea de Sergi Soler que Jordi Chiné ha desviat amb dificultats (min 15) i un posterior llançament de Priego que en aquest cas ha enviar un defensor visitant a córner (min 16). Cinc minuts després, el Manresa ha tingut una altra bona ocasió. ha estat un a falta indirecte assenyalada dins de l'àrea de l'Almacelles per una cessió al porter. Manel Sala, que reapareixia després de quatre jornades sancionat, ha xutat contra la tanca després de rebre de Priego. Sergi Soler (min 28), Manel Sala (min 33) i Bernat (min 36) han tingut les seves oportunitats abans del descans, però la millor ha estat per a l'Almacelles, una falta llançada per Roger Canadell al pal (min 44).

A la represa, la balança del joc s'ha decantar a favor del Manresa amb un bon joc combinatiu al mig del cap, però sense encert al davant. Noah ho ha provar amb un llançament enverinat al primer pal però Jordi Chiné ha evitar l'1 a 0 (min 50); al 55, Manel Sala ha fet un cop de cap massa alt a la sortida d'un córner. Després d'un llançament creuat de Biel Rodríguez que el porter de l'Almacelles ha parat, s'han tornar a igualar les forces al mig del camp, però ni un equip ni l'altre va tenir la pólvora a punt per sumar els tres punts.

Després de jugades 27 jornades, el Viladecans, que té ajornar el seu partit amb el Tàrrega (1 de maig), es manté líder amb 51 punts, seguit del Manresa i de la Muntanyesa (ambdós han empatat aquesta setmana) amb 49. Quart és l'Igualada amb 46 i al seu darrera ja treu el cap l'Andorra amb 44 punts i amb dos partits pendents, davant el Vilanova i el Lleida B.