Segueix-nos a les xarxes socials:

La bagenca Marta Muixí venç en la divuitena edició dels Camins dels Matxos

La bagenca Marta Muixí venç en la divuitena edició dels Camins dels MatxosARXIu PARTICULAR

La corredora manresana que resideix a Rajadell Marta Muixí va guanyar en categoria femenina la divuitena edició del Camí dels Matxos. És una prova ben exigent i organitzada pel Centre Excursionista Torelló, amb un total de 63 quilòmetres durant els quals es coronen els tres grans cims del territori: Bellmunt (1.264 m), Puigsacalm (1.514) i Cabrera, de 1.316 m. Cal remarcar que, en la categoria masculina, va caure el rècord de la prova, i Andreu Simón l'ha deixat amb 6 hores 9 minuts. El corredor del Buff Pro Team és de Sant Vicenç dels Horts.

Entre les dones, Marta Muixí va dominar la prova i va creuar la meta amb un temps de 8 hores 2 minuts i 55 segons, sempre davant de les perseguidores. La bagenca, que el març es va proclamar campiona catalana en curses d'ultraresistència, va estar a mitja hora del rècord històric de la prova (7 hores i 31 minuts). La segona era Laura Estorch (8h 52') i la tercera, Anna Capdevila (9h 20').