A València es van celebrar els Campionats d'Espanya de Judo en les categoria infantil (sub-15) i cadet (sub-18). Un grup de judokes del Centre de Tecnificació de Judo del Bages i Moianès hi van participar representant la Federació Catalana de Judo després d'haver-se classificat en les diverses competicions del rànquing català i alguns altres del rànquing estatal de Copes Espanya.

Entre els sub-18, Noèlia Jardo (Esport7) va penjar-se el bronze en la categoria de -48 kg i Raquel Romeu, del Judo Moià, també va guanyar el bronze en -44 kg. Van ser cinquens classificats, després de perdre el combat pel bronze, Ahmed Mssahal del Judo Moià en -50 kg. Saúl Flores (J. Moià) i Pau Muñoz (Esport-7) van ser finalment setens classificats en -50 kg i +90 kg respectivament. Neus Santacreu (Esport-7), en menys 57 kg, i Martín Stoikov (J. Moià), en -60kg, van ser finalment novens. També van participar-hi Nerea Garcia (- 70 kg) i Álex Martin (-60 kg), tots dos d'Esport-7 però no van obtenir classificació.

En la categoria infantil, Bruna Rojo, component del Judo Santpedor, va ser cinquena en -52 kg ; també hi va participar Ingrid Canals (Esport-7), en el pes de -44 kg.

Cal destacar que Pau Santacreu (Esport-7) no va poder participar-hi després de lesionar-se en els entrenaments previs a la competició. Santacreu era, per la seva trajectòria, un dels candidats per disputar la final de -60 kg cadet.