Santpedor

La Hivernal del Bages mostra senders de Santpedor i Castellnou a 500 ciclistes

Un any més, i ja en són 26, els senders dels termes de Santpedor i Castellnou van ser protagonistes aquest diumenge en una nova edició de la Hivernal del Bages, una pedalada amb bicicleta de muntanya no competitiva (sense classificació) que obre calendari ciclista a casa nostra. Els organitzadors

L'Ajuntament agraeix la iniciativa i encoratja les noves campaneres

? L'Ajuntament de Santpedor va nomenar oficialment ahir campaneres del poble les tres joves, en l'apartat d'honors, distincions, reconeixements i càrrecs honorífics. El ple va agrair la seva disposició, i les va encoratjar «a mantenir viva aquesta tradició». El dictamen reivindica les campanes com

La CUP de Santpedor fa enquestes per prendre el pols a la població

La CUP de Santpedor ha posat en marxa una campanya d'enquestes per prendre el pols al poble i poder conèixer de primera mà els neguits i les propostes dels veïns i veïnes del municipi. L'enquesta ja està disponible tant en format paper com en digital.

Més Notícies de Santpedor

texto-alt

Tens una notícia?

Col·labora amb el nostre portal explicant-nos allò que passa al teu municipi. Envia'ns històries, notíces i fets... a través del següent enllaç.

texto-alt

Les fotos dels lectors

Vols que les teves fotos apareguin publicades al nostre web? Envia'ns les millors imatges dels teus viatges, dels teus amics... fent clic aquí.

x
Patrocinador flotante comprobar

A prop teu: consulta les notícies d'altres municipis