El Frak Manresa va acudir, amb les seves parelles de competició, al concurs celebrat els darrers dies a la localitat de Cambrils, on se celebrava el WSDF. Del Frak, van prendre-hi part Rafael Lucas i Elena Trigueros en el grup sènior 3 Open, amb el 31è lloc (de 32) en estàndart. En sènior 2 Open, Joan Moreno i Anna Jofre van ser 11ens (de 17) també en ball estàndart.

A més, també es va dur a terme una competició de rànquing, amb els següents resultats: Moreno-Jofre, 5ens (de 9) en estàndart i 10ens (de 17) en llatins; Miguel Díaz-Reme Fernández, en sènior 3-A, 8ens (de 14) i 15e ns (de 17) en estàndart; Rafael Lucas-Elena Trigueros, 12e ns (de 14) i 13ens (de 17) en estàndart, i 4ts (de 8) i 6ens (d'11) en llatins; Francisco Rivas-Teresa Aloy, en Adult-2 de 2a Territ, van ser 2ns (de 2) en llatins, en els dos dies de la competició en els quals van participar.

A Cambrils, la trobada de ball esportiu va ser de tres dies, amb més d'un miler de parelles procedents d'una trentena de païssos. Es va celebrar la segona Iberica Dancesport i sobretot va destacar l'organització dels World Open, un dels quals en la modalitat de ball estàndarts i l'altre en la de llatins.