10 de maig de 2019
10.05.2019

El Frak Manresa té bons resultats a la competició celebrada a Roquetes

10.05.2019 | 00:34

La població de Roquetes va ser l'escenari d'una trobada amb una nombrosa participació i, entre les parelles que s'hi van citar hi havia també les integrants del Frak Manresa CBE.

En el campionat d'Espanya B nacional, en modalitat estàndart, setè lloc en sènior-3 B d'Antonio Campillo i Isabel Juanpera, i vuitè d'Antonio Bretones i M. Dolores Amate. En aquesta categoria hi havia vint parelles.

En el rànquing estàndard: Joan Moreno-Anna Jofre, 5ens en sènior 2 A, i J. J. Suñer-Maria Jesús Montero, 6ens (les dues parelles van entrar a la final); Bretones-Amate, 3rs en sènior-3 B, en la seva estrena a la categoria; Da Silva-Charmaine, 1rs en 2a territorial, i primer lloc de Víctor Ruiz-Maria Schteling en adult-1 en 2a territorial, en la que va ser la primera competició en què participven. En el rànquing de llatins: Moreno-Jofre, 5ens, i Suñer-Montero 6ens (que van entrar a la final); Bretones-Amate, 2ns, i 1r lloc compartit en adults-1 per a les parelles Ruiz-Scheling i Francisco Rivas-Teresa Aloy.

El segon dia de competició hi va haver un nou rànquing. Pel que fa a estàndarts: 4ts Moreno-Jofre i 5ens Suñer-Montero; 2na posició per a Bretones-Amate, i 3a de Campillo-Juanpera, que van disputar les dues la final. Primers llocs de Da Silva-Charmaine en sènior-2 i de Ruiz-Schteling en adult-1.

Finalment, en llatins: 5è lloc de Suñer-Montero i 6è de Moreno-Jofre (que van entrar a la final); 9a plaça de Bretones-Amate, i, en adult-1, triomf de Ruiz-Schteling, amb una gran actuació, i 2a posició de Rivas-Aloy

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.