Després de tota l'agitació causada al Barça per l'eliminació del conjunt blaugrana a les semifinals de la Lliga de Campions, l'escapada d'Ivan Rakitic a la Feria de Sevilla no va ser plat de bon gust ni per a l'afició ni per al club, que està optant per un silenci sepulcral.

Per això, segons les informacions que publicaven ahir Sport i Mundo Deportivo, l'Inter de Milà i el Barça estarien negociant per l'incorporació del croat al conjunt italià la propera temporada. La fotografia de festa a la capital anadalusa hauria estat el motiu definitiu, a més de la baixada de rendiment en els darrers partits i, sobretot, en l'hecatombe davant el Liverpool, on va ser un dels grans discutits.

Tot i que l'opció més probable és que fins després de la final de Copa no s'anunciï cap moviment, el Barça ja està en marxa en diferents operacions, com la del central De Ligt i la possible venda d'Ivan Rakitic. L'Inter busca reforçar el seu equip per enfortir-se a la lliga i la Champions, i l'acord econòmic amb el Barça estaria pràcticament fet, amb un preu d'entre cinquanta i seixanta milions d'euros per al fitxatge del migcampista blaugrana. El conjunt italià hauria d'intentar convèncer el croat per marxar a l'Inter i per convèncer-lo que és la millor opció per a ell, amb unes condicions contractuals millors de les actuals al Barça. L'estiu passat ja va ser mogut per a Rakitic, que va acabar amb la continuació del croat a l'entitat blaugrana sota la promesa d'una millora de contracte per part del president blaugrana, Josep Maria Bartomeu. Ara, al migcampista blaugrana se li presenten dues possibilitats. La primera d'elles és la pujada salarial que el Barça va prometreli fa un any. És l'escenari que es planteja Rakitic i el que seria ideal per als seus interessos, ja que espera poder continuar al Barça. L'altra opció és la sortida a l'Inter amb el contracte que desitjaria tenir al club blaugrana. El club vol renovar la plantilla i Rakitic és un dels noms que podria sortir a l'estiu.

Retorna l'opció Griezmann

Si parlem d'altes, un dels jugadors que estan sobre la taula de negociacions és el davanter de l'Atlètic de Madrid Antoine Griezmann. El francès, que ja va deixar plantats els blaugrana la temporada passada, vol sortir de Madrid, segons la darrera informació de TV3, i cada vegada hi ha més veus dins el Barça favorables al seu fitxatge.