Tres jornades que seran com tres finals. I el Centre d'Esports Manresa, tot i caure fins al tercer lloc després d'empatar diumenge passat amb el Tàrrega a casa (1-1), depèn d'ell mateix per assolir com a mínim la segona posicio, la qual dona dret a la promoció d'ascens. Per aconseguir la primera plaça cal una combinació favorable de resultats, tenint en compte el que facin els rivals directes, el Viladecans i l'Andorra,que en la darrera jornada jugaran entre ells al Principat. El Viladecans és el líder, amb un punt més que l'Andorra i dos més que el Manresa.

L'equip del Congost jugarà demà al camp de la Rapitenca, a partir de les 12 hores, el terreny de joc més llunyà de la categoria pel que fa als manresans. Els tarragonins ja han perdut la categoria de Primera Catalana de forma matemàtica.

El tècnic del Centre d'Esports Manresa, Andreu Peralta, té clar que «en aquest tipus de partits la clau és marcar primer perquè crec que ells ja estan molt deixats anar. Si poden tenir primes? Sabem que això forma part del futbol, però el nostre objectiu és més important que qualsevol quantitat que els puguin oferir». Per fer front demà a la Rapitenca, el CE Manresa té tan sols la baixa de Sergi Soler, el qual està sancionat a causa de l'acumulació de targetes.

Pel que fa al CF Igualada, que és quart amb 53 punts, rep avui a les 18 hores el Vilanova i la Geltrú, que és setè a la classificació amb 49 punts. Els jugadors de Moha poden posar pressió als de dalt si guanyen aquesta tarda; tenen el Manresa (57) a quatre punts.