En la primera part, els jugadors martorellencs van dominar el duel i les accions més perilloses van arribar, un cop més, de les botes de Balada, qui va tenir la millor ocasió del Martorell amb un xut des de dins l'àrea que va sortir desviat al costat de la porteria de Quim. L'Espluguenc va respondre ràpidament amb una acció a pilota aturada que un dels centrals va rematar de cap per sobre la porteria de Marc Ollé. A mesura que avançaven els minuts, l'equip dirigit per Albert Nualart va tenir més presència en atac.

El mateix Balada, a deu minuts per acabar, va tornar a tenir una nova oportunitat, però el seu xut va ser desviat a córner. A la represa, els locals van sortir amb una mica més d'empenta, tot i que el domini va ser del Martorell. En una jugada aïllada, en un contracop, Eric Alexandri va avançar el conjunt local, 1-0.

Amb el marcador en contra, Nualart va moure la banqueta per intentar traduir el domini del joc amb un resultat positiu. Els jugadors martorellencs van intentar de totes les maneres trobar la recompensa de l'empat, però els locals van defensar-se en ordre i van ser capaços de mantenir el mínim avantatge fins al final. Amb el xiulet final, els blanc-i-vermells van saber quin serà el seu futur més proper: la promoció d'ascens a Primera Catalana.