El Safa Claror i el CB Vilatorrada van disputar un duel sense història, ja que cap dels dos conjunts es jugava res en aquesta darrera jornada de la fase regular. El matx va transcórrer d'una forma anivellada durant els 40 minuts de joc. Amb moltes alternances en l'electrònic i amb avantatges mínims, des del primer instant es va palpar que l'equip que aconseguís arribar a l'últim minut del partit per davant, s'enduria la victòria. Un primer temps sense un dominador clar, exceptuant els primers minuts de partit, amb uns locals un pel més encertats, va concloure amb empat a 38. A la represa, els barcelonins van assolir el màxim avantatge del duel, de 7 punts, però ràpidament els de Sant Joan van aconseguir escurçar-lo i acabar el període per davant (59-61). Al final hagués pogut guanyar qualsevol, però els locals van estar més inspirats i van vèncer.