L'Igualada Rigat va perdre a les Comes davant del Vendrell, després de tenir un 2-0 al favor. Els igualadins es van veure sorpresos a la segona meitat per un conjunt visitant més encertat en els llençaments.

L'enfrontament es va posar molt de cara ben d'hora per a l'equip de casa amb un gol del capità Ton Baliu al minut 6 de joc. Els jugadors visitants no es van trobar còmodes damunt del parquet i no van generar situacions clares de xut. L'equip dirigit per Ferran López va portar la batuta durant la primera meitat i, just abans d'arribar al descans, Met Molas va augmentar l'avantatge a favor dels igualadins. Ambdós equips van desfilar cap al túnel de vestidors amb un marcador força encarat per als locals. A la represa, però, l'equip local no va sortir tant endollat i el Vendrell, que es jugava la permanència, ho va aprofitar per imposar el seu ritme.

I així van arribar els gols. Al minut 31, l'equip de Josep Lluís Delriu va retallar distàncies amb un gol d'Emanuel Necchi. L'Igualada Rigat no va saber reaccionar i, quatre minuts més tard, es van veure empatats amb un gol de Jordi Ferrer. En el tram final del partit, ambdós equips van tenir opcions per endur-se la victòria, i finalment la moneda va caure cap costat visitant i Xavier Crespo, a dos minuts del final, va ser capaç de marcar el 2-3 final. La setmana vinent, els igualadins visitaran la pista del PHC Sant Cugat.