Les instal·lacions del Complex Vell Congost aculliran diumenge la celebració de la tretzena edició del Trofeu Internacional de Judo Ciutat de Manresa en categories infantil (sub-15) i aleví (sub-13) tant masculina com femenina. Es tracta d'una competició prestigiosa per a judokes nascuts els anys 2005, 2006 i 2007.

El trofeu l'organitza el Gimnàs Esport7, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa. En la jornada esportiva hi participaran uns 170 joves, que estaran repartits en grups d'edat i pes i en representació diferents clubs de tot Catalunya, Andorra, el País Valencià, La Rioja i Aragó; a més hi haurà tres clubs de França, els quals aportaran un molt bon nivell a la competició. El campionat s'iniciarà a les 10 del matí i s'allargarà fins a 2/4 de 2 del migdia.

Seminari de judo infantil

Paral·lelament al Trofeu Internacional de Judo Ciutat de Manresa, dissabte tindrà lloc el primer seminari de judo infantil, que tindrà lloc al tatami del Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès, al Congost.

Els ponents seran Maurici Casasayas Botines (mestre 7è dan), David Roca (mestre 7è dan), Maurici Casasayas Soler (mestre 5è dan) i Pere Alastrue (psicòleg 4t dan).