L'equip de veterans de la UE Sant Pau ha assolit l'ascens a la Primera Divisió del Campionat de Catalunya. La formació d'aquesta barriada manresana ha acabat la competició en segon lloc a Segona Divisió, al darrere del Badalona. Aquesta posició li permet jugar en la categoria superior la propera temporada.

La UE Sant Pau ha totalitzat 79 punts en les 34 jornades del campionat, a cinc del primer classificat (84). En la Segona Divisió també hi han competit el Viladecavalls (78), la Barceloneta (77), l'Horta (72), la Palma (58), el Santboià (50), el Casablanca (47), el Sant Vicenç dels Horts (41), els Kubalas (41), el Vinyets Molí Vell (41), l'At. Vicentí (39), el Gavà (36), el Poble Nou (32), el Masquefa (21) i el Vic (16).

L'entrenador de l'equip manresà és Lorenzo Puit i la plantilla està formada per Francisco Jiménez, Raúl Ponce, David Muñoz, Juan José González, Cristóbal Espinosa, Miguel Garcia, Artur Ser-ra, Rachid Saqui, José Antonio Montenegro, Yassin Reciki, José Manuel Navarro, Rafael Tranch, Gustavo Escamilla, José Ángel Garrido, Rafael Jiménez, Miguel A. Riudor, Fernando Pérez, Rachid Dharif, Jordi Blasco, Mohamed Yakhlef, David Morales, Òscar Davins, David Padilla, Ahmed Rakie i Ferran Serra.