El Club Atlètic Manresa va aconseguir fins a dinou medalles en el Campionat de Catalunya màster que es va celebrar a les pistes d'atletisme de Barberà del Vallès. Un èxit rotund per a l'equip bagenc, amb vuit ors, deu medalles d'argent i una de bronze.

Maria Rosa Busquets va ser l'atleta més destacada, amb tres primers llocs en 100, 200 i 400 metres llisos en la categoria W60. Raul Sánchez va guanyar en llançament de pes i de disc en M85, Anna Circuns en 400 metres tanques en W35, Montserrat Prat en perxa en M50 i Josep Perramon en els 400 metres llisos en M75.

D'altra banda, els atletes del CA Manresa van obtenir fins a deu subcampionats, i Joan Busquets i David Diaz van ser els únics en aconseguir-ne dos. El primer va obtenir el segon lloc en llançament de martell i de martell pesat en M80, i Diaz els va obtenir en 100 i 200 metres llisos en M45. Marc Vallbona el va obtenir en els 400 metres tanques en M40, Joaquim Falcó en llançament de javelina en M60, Sergi Martínez en 400 metres llisos en M40, Salvador Amella en salt d'altura M45, Ricard Torres en salt de llargada M45 i Cristina Sánchez en llançament de disc W45. El bronze va ser per a Francesc Ferrer en els 100 metres lliures en M70.

Per part del CA Manresa també va participar Javier Garcia en llançament de pes M50, que va aconseguir la cinquena posició; ell mateix va obtenir la setena posició en llançament de disc, prova en què també va competir.

D'altra banda, el Club Atlètic Igualada també va aconseguir uns grans resultats, amb un total de set medalles: una d'or, quatre d'argent i dues de bronze. Ramon Sánchez Piqué va aconseguir el Campionat de Catalunya en llançament de pes M40 i també va obtenir el segon lloc en llançament de martell pesat. Els altres tres subcampionats del CAI els van aconseguir Juan Sánchez García en llançament de javelina en categoria M55, Abdeljalil Smaq en triple salt en M50 i Rubén Piñol en els 5.000 metres marxa en la categoria M45. Les dues medalles de bronze van ser per a Josep Maria Lagunas en llançament de disc i martell en M40. També van participar Joan Sànchez Bergadà (quart en llançament de disc M40) i Antoni Jorba (setè en els 400 metres llisos M55).