El jugador català Marc Gasol va declarar, després de la derrota dels Toronto Raptors contra els Golden State Warriors, que el seu equip "seguirà lluitant sense importar quin és el marcador".

Golden State Warriors es va imposar en els últims segons del partit als Raptors de Gasol i Serge Ibaka per 105-106, cosa que situa la sèrie de la final de l'NBA 3-2 a favor de l'equip canadenc.

El pròxim partit, que pot ser que sigui l'últim si els Raptors el guanyen, es disputarà el 13 de juny a Oakland, la casa dels Warriors.

"Seguirem la lluita. Seguirem lluitant sense importar quin és el marcador", va declarar sobre quin ha de ser el missatge davant el pròxim partit.

"Hem de fer un millor treball comunicant defensivament al final", va afegir.

Sobre allò que l'equip canadenc pot fer en el sisè partit de la sèrie, Gasol va dir: "hem de mirar el vídeo, veure el que vam fer bé i el que podem fer millor".

"I veure el film per veure allò que no va funcionar tan bé i que podem millorar molt. És bastant simple", va explicar.

Preguntat sobre el joc dels Warriors, malgrat la lesió que va enviar al vestidor l'estrella de l'equip de Califòrnia, Kevin Durant, el jugador català va assenyalar que no va influir gaire.

"Han estat jugant així durant els primers quatre partits. No va suposar una gran diferència per a ells. Van fer una gran labor movent i trobant els jugadors desmarcats", va acabar.