Defensa polivalent, el manresà Sergi Solernou ha estat el primer jugador renovat de la que serà la plantilla del Manresa la temporada vinent a Tercera Divisió. Solernou ha confirmat la seva continuïtat al club blanc-i-vermell i en serà el primer capità després que Sergi Soler hagi decidit penjar les botes, com també un altre capità, Manel Sala, nou entrenador del Manlleu.

El secretari tècnic del Manresa, Xavi Ribera, parla aquests dies amb els jugadors de l'equip que va aconseguir diumenge l'ascens per aconseguir la renovació d'alguns d'ells i donar la baixa a altres. Un dels que no continuaran serà l'argentí Leandro Ramírez, que torna al seu país d'origen.

Florent Reverdy, intervingut

Dimarts va ser operat amb èxit el central francès Florent Reverdy del menisc del genoll esquerre. Un jugador que aquesta temporada ha tingut un rendiment molt alt a l'equip blanc-i-vermell, tot i perdre's els dos duels de la promoció amb el Girona C per culpa de la lesió. El Manresa està treballant en la seva renovació, que sembla molt factible.

Pel que fa a l'entrenador Andreu Peralta, l'acord està pràcticament tancat entre les dues parts.