El FC Barcelona Lassa va imposar-se a El Pozo Múrcia en el cinquè i decisiu partit de la final de la lliga per guanyar per quarta vegada en tota la seva història la lliga de futbol sala. Amb aquest títol, els blaugrana han complet el triplet de competicions estatals, després de guanyar la Copa del Rei i la Copa d'Espanya.

Ambdós equips van començar amb un ritme molt elèctric. Fruit de la intensitat, els conjunts es van carregar amb faltes molt ràpidament i es van veure fins a quatre targetes grogues. El brasiler Esquerdinha va aprofitar la sortida d'un córner per inaugurar el marcador a favor dels blaugrana al minut 6 de joc. Els visitants van gaudir d'ocasions clares però no van estar encertats de cara a porteria. Sergio Lozano va enviar una pilota al travesser al minut 9. Amb El Pozo Múrcia carregat de cinc faltes, al minut 14, Ferrao va desaprofitar un doble penal després d'una forta puntada de peu a la cara de Sergio Lozano. Amb el mínim d'1-0 es va arribar al descans.

A la represa, el ritme del partit va disminuir d'intensitat i el capità Sergio Lozano, en tres minuts, va aconseguir sentenciar la final amb dos gols consecutius amb dos xuts forts. A nou minuts del final, l'entrenador argentí del Múrcia, Diego Giustozzi, va decidir sortir amb el porter jugador després d'un intens temps mort. Andresito va escurçar la distància a 5 minuts del final i ell mateix, a falta de tres segons, va fer el 3-2 final.