Aquest dijous, la jugadora de la selecció espanyola de waterpolo i MVP de la lliga regular, Maica García, ha estat intervinguda amb èxit pel Dr. Jordi Saus, traumatòleg a la Clínica Sant Josep de Manresa. Una operació d'urgència a causa de la fractura en un dit de la mà dreta que la waterpolista es va fer aquest dilluns durant un partit amistós entre les seleccions espanyola i russa al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. El mateix dijous Maica García ja va donada d'alta.

Després que la boia Maica García es fes aquesta lesió, dimarts una radiografia va confirmar una petita fractura en el quart metacarp de la mà dreta, tal i com va informar la Real Federación Española de Natación (RFEN). En l'operació realitzada pel Dr. Saus, se li va col·locar una petita placa de subjecció amb l'objectiu d'accelerar la rehabilitació. I és que la jugadora de la selecció espanyola de waterpolo, sota de les ordres de Miki Oca, era previst que jugués al Mundial que es disputarà a la localitat coreana de Gwangju del 12 al 18 de juliol.

Tot i que l'inici de la competició se celebra d'aquí a dues setmanes, l'èxit de l'operació fa pensar que Maica García, de 28 anys, podrà participar al Mundial, tot i que es podria perdre els primers partits de grups. La setmana vinent té control mèdic amb la Dra. Griselda Sirvent, responsable de rehabilitació al CIMETIR i també metgessa de la selecció, per poder començar la rehabilitació.