El Reial Madrid va informar ahir de la mort d'un dels quatre germans del tècnic Zinedine Zidane, Farid, motiu que va portar l'entrenador francès i la seva esposa, Veronique, a abandonar la concentració a Mont-real (Canadà) el dia anterior. La causa de la mort de Farid va ser un càncer, que va suportar estoicament durant bastant temps.

Divendres es va conèixer el retorn a Europa de Zidane per «motius personals» i ahir, en la tornada als entrenaments de l'equip, es va guardar un minut de silenci, i es va desvelar la dura situació que atravessa la família Zidane.

«Tots els membres del primer equip del Reial Madrid van guardar un minut de silenci abans de l'entrenament a Mont-real per la mort de Farid Zidane, germà del nostre entrenador Zinedine Zidane», va indicar el Madrid a la seva pàgina web. Durant els dies que Zidane s'absenti, l'encarregat de dirigir el primer equip a l'estada estiuenca serà David Bettoni, segon entrenador de la plantilla. Després de les exèquies, Zidane viatjarà els propers dies de nou a Canadà per continuar la pretemporada després d'aquest tràngol.