20 de juliol de 2019
20.07.2019
Regió7

El calendari de Tercera està pendent del futur del Reus

20.07.2019 | 00:06
El calendari de Tercera està pendent del futur del Reus

El descens administratiu del Reus a Tercera Divisió deixa un futur incert al club del Baix Camp, fins al punt que es tem per la seva desaparició. Mentre es debat quin equip ocuparà el lloc dels reusencs a Segona B, sorgeix ara un altre escenari, que passa pel supòsit que el Reus acabi desapareixent. Si això és així, podria haver-hi dues vacants a Tercera. Una, la del mateix Reus si la seva plaça a Segona B és per un equip català, i l'altra la del Reus B, que era al grup 5 de Tercera Divisió abans que el seu primer equip patís el descens administratiu.

Aquesta problemàtica ha sorgit pocs dies després d'haver-se fet públics els calendaris tant de Tercera com de Primera i Segona Catalana, categories que es veuran afectades pels canvis que hi haurà els propers dies.

Segons la federació estatal, respecte a les vacants per causes econòmiques a Segona B, tindran dret a ocupar la plaça, primer, els equips de Tercera Divisió del mateix àmbit autonòmic. L'Hospitalet, per mèrits esportius (va quedar segon la temporada passada) sembla el més ben posicionat. Tot i això, haurà de pagar la quantitat que fixi la mateixa RFEF. En segon lloc podran accedir al lloc els descendits de Segona B de la mateixa federació, en aquest cas la catalana.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.