Segueix-nos a les xarxes socials:

Gran actuació dels atletes del CAI Petromiralles en el Míting de Castelló

Gran actuació dels atletes del CAI Petromiralles en el Míting de Castellóarxiu particular

Quatre atletes del CA Igualada Petromiralles van ser aquest dimarts a les proves corresponents del sisè Gran Premi Diputació de Castelló-4t Memorial José A. Cansino, reunió en què van participar diversos atletes de l'elit estatal i internacional. Els anoiencs van assolir diverses mínimes per al Campionat d'Espanya Absolut que es disputarà a final del mes d'agost a la Nucia (Alacant).

Nora Taher va ser segona en triple salt, amb un millor intent de 12,82 m, i Marc Sànchez va obtenir la tercera posició i el segon millor atleta estatal en salt d'alçada, amb un millor intent de 2,12 metres. Abdennasser Oukhelfen va quedar onzè en els 5.000 metres llisos amb un registre de 14'40"61, i el seu germà Abdessamad Oukhelfen va ser dotzè a la final C dels 1.500 metres llisos, amb 3'44"21, marca personal.

D'altra banda, l'atleta Juvenil del CA Igualada Petromiralles Aleix Llorens va assolir la victòria en el llançament de pes en categoria sub-18, en la 5a edició del Critèrium de Llançaments, disputat a Gavà. L'atleta anoienc va aconseguir la victòria amb millor intent de 12,53 m. En la mateixa categoria va participar David Muñoz, amb intents nuls. Josep Maria Lagunas (M-40) va ser cinquè en el disc absolut, amb un llançament de 35,23 metres.

Prem per veure més contingut per a tu