Un nou davanter per al Manresa. Es tracta del golejador del Sant Julià d'Andorra Joel Méndez, autor de 26 gols amb els andorrans en una temporada i mitja, alguns dels quals aconseguits a les prèvies de la Lliga Europa.

Joel Méndez té 24 anys, resideix a Sabadell i abans de jugar amb el Sant Julià va fer-ho amb el conjunt noruec Nybergsund de la Segona Divisió. També havia tingut un paper destacat a l'Hospitalet a Segona B (va jugar la Copa del Rei davant l'Atlètic de Madrid del Cholo Simeone, perdent a casa per 1 a 3 i empatant al Calderón a dos gols). També va estar al Saragossa a la Liga Adelante i al filial del Sabadell a Tercera Divisió.

Pel que fa al futbol formatiu, Joel Méndez va iniciar-se al Barça, on va estar cinc temporades (YU8 a U13) abans de marxar al Reial Madrid (U13 a U16) i també va passar pel Deportivo de La Corunya (U16). El Girona va ser la seva següent destinació, ja com a juvenil (U17, debutant amb el primer equip a la Segona Divisió i a la Copa del Rei). Va acabar l'etapa de juvenil a la Damm (U18), aconseguint dotze gols a la Divisió d'Honor. La temporada següent va firmar un contracte professional amb el Soke City (U19), però per motius personals l'aventura només va durar dos mesos.

Ell mateix es defineix com un jugador «tècnic, explosiu i ràpid i amb una bona definició; soc un bon llanador de faltes i de penals».

El proper en arribar abans d'acabar la setmana podria ser el lateral esquerrà Erik Sarmiento; el santjonenc ha de rescindir el contracte que el lliga amb el filial de l'Espanyol, fitxat després del seu pas pels equips inferiors del Manchester City, on no va poder rendir per culpa de greus lesions.