La corredora igualadina Sheila Avilés (Adidas Terrex) es va endur la tercera victòria consecutiva a la Skyrace Comapedrosa, una prova puntuable per les Skyrunner World Series que es va celebrar a Arinsal, a La Massana (Andorra), sobre un traçat de 21 quilòmetres i 2.300 metres que puja i baixa des del punt més alt del país dels Pirineus, de 2.942 metres d'altitud.

Avilés, que va obtenir el tercer triomf de la temporada després dels assolits al Buff Epic Trail 42k i a la Livigno Skymarathon, va completar el recorregut en un temps de tres hores i un minut, amb un important marge sobre les seves principals oponents, Ester Casajuana, del FEEC (3:16:35) i la berguedana Clàudia Sabata, del mateix equip, que va acabar tercera amb un registre de 3:19:29. La igualadina, que va obtenir la medalla de bronze en el darrer mundial, se situa com a líder de la Copa del Món de Skyrunning.

En categoria masculina, Jan Margarit (Team Salomon) va ser el més ràpid i va aconseguir revalidar una victòria que ja va conquerir el 2017. El de Matadepera, que està en procés de tornar a l'alt nivell després d'un any complicat per les lesions i que va ser quart a la Dolomyths Run, va aturar el cronòmetre en 2 hores, 36 minuts i 33 segons. El segon en creuar la meta va ser el rus Evgeny Markov, també del Salomon (2:37:52), mentre que l'eslovè Rok Bratina, de l'equip Scott, va completar el podi (2:39:41).