FUTBOL | LLIGA EUROPA

David Gallego s'emporta tots els titulars a Islàndia

Javi López recorda que encara falta un «camí llarg» fins a la fase de grups

David Gallego s'emporta tots els titulars a Islàndiarcd espanyol

El tècnic surienc de l'Espanyol, David Gallego, va convocar ahir tots els titulars habituals per al partit de tornada de la segona fase prèvia de la Lliga Europa de demà a les 21.15 hores al camp de l'Stjarnan. Alguns dels homes forts van descansar diumenge en el partit amistós contra el Sheffield Wednesday i estaran a punt per a un duel oficial que, a priori, es presenta fàcil a causa del 4-0 obtingut a l'RCDE Stadium.

Una de les baixes serà la de l'argentí Matías Vargas, que encara no va ser inscrit per a aquesta eliminatòria. S'espera que el bagenc faci una alineació molt semblant a la que va fer servir en el partit d'anada, amb el punt fort que representa l'alineació conjunta dels dos davanters Ferreyra i Borja Iglesias, que es van repartir els gols dijous passat. L'equip viatjarà avui a Islàndia, on ja s'entrenarà en gespa híbrida.

Per la seva banda, el capità de l'Espanyol, Javi López, va afirmar ahir que somia entrar a la fase de grups, però que l'equip encara té un «camí llarg». Primer cal superar el rival islandès. Segons el defensa andalús, «l'eliminatòria és de 180 minuts i hi pot passar qualsevol cosa. És cert que portem un 4-0 d'avantatge del partit d'anada, però hem d'afrontar la tornada amb el màxim respecte i humilitat». Va aventurar una versió més ofensiva de l'adversari. «Aquí no es van donar aquestes situacions, però nosaltres hem de centrar-nos a guanyar el partit».