La 37a edició de les 12 Hores de natació, organitzada pel CN Castellet, va concloure amb una participació de 400 nedadors i nedadores a la piscina municipal de Sant Vicenç de Castellet.

De tots els participants de les 12 Hores, 55 van ser nedadors del club santvicentí, els quals van nedar diversos torns individuals i de relleus de 15 minuts, al llarg de les 12 hores que dura la prova, que va començar un dissabte a les 16 hores i va finalitzar el diumenge a les 4 de la matinada amb bon temps, tot i l'amenaça de tempesta.

Els nedadors que van fer més metres van ser el júnior Arnau González (5.300), en categoria masculina, i la màster Aina Martí (4.075) en femenina. A més, la 37a edició de les 12 hores va ser un any de rècords, ja que l'equip Àrbitres de la Federació Catalana de Natació van batre la marca del carrer d'entitats amb un total de 6.350 metres nedats. També hi va haver un rècord inidividual en el torn de 15 minuts. En aquest cas va ser el manresà Arnau Rovira, nedador internacional del CN Minorisa, que va nedar 1.325 metres, que equival a un total de 53 piscines.

Aquesta edició, però, serà especialment recordada per dos fets individuals de gran mèrit, assolits per part de nedadors del Club Natació Castellet. D'altra banda, la nedadora Míriam López, va participar a les 12 hores per 30a edició consecutiva. Amb només 35 anys, la nedadora és una de les grans veteranes de les 12 hores.

El nedador Marc Trulls, també de 35 anys, va superar els 100.000 metres nedats acumulant la distància en les seves 27 participacions a la prova, convertint-se així en el primer nedador de la història de les 12 hores santvicentines que supera aquest registre.