L'atleta del CA Igualada Triatló Petromiralles Anna Noguera va obtenir el tercer lloc en la vuitena edició de l'Aquatló de Cunit, una prova puntuable de la Lliga Catalana que alhora també corresponia al Campionat de Catalunya absolut d'aquesta modalitat.

La cursa va reunir més de 250 participants que van prendre la sortida per realitzar 1.000 metres de natació en aigües obertes, per acabar corrent 5 quilòmetres en un circuit de dues voltes pel passeig marítim de Cunit. La medalla de bronze d'Anna Noguera, amb un temps de 34:49 no va ser l'única bona notícia pel CAI Triatló, ja que el triatleta infantil del club anoienc Oriol Alonso va guanyar l'Aquatló Jove de Cunit en la seva categoria, a més d'obtenir un sisè lloc absolut. Amb aquesta victòria, en una cursa de 400 metres de natació i 2 quilòmetres corrent, Alonso es consolida encara més com a líder del Circuit Jove Triatleta Complert, del qual l'Aquatló de Cunit era puntuable.

Segon lloc a veterans

Assumpta Castellfort, també del CA Igualada Triatló, va obtenir un meritori segon lloc en la categoria veterans 2 i també va aconseguir la trentena posició en la classificació general de l'Aquatló. L'equip femení, format per Castellfort i Noguera juntament amb Susagna Rodríguez (18a) i Aïda Solà (56a), va aconseguir el tercer lloc per a clubs. En categoria masculina va destacar per part del club igualadí l'actuació d'Albert Moreno Molins, que va ser sisè en el Campionat de Catalunya amb un temps de 31:47. La mateixa posició va ser l'obtinguda per l'equip masculí anoienc, format pel propi Moreno juntament amb Carlos Fernández (35è) i David Sevilla (42è) com a atletes més destacats d'un equip que també va comptar amb Daniel Segura (93è), Aleix Carbonell (100), Josep Martínez (118) i Jordi José Barrera (142). La victòria va ser per Andrés Eduardo (Fasttriatlon) en categoria masculina i en femenina va guanyar Maria Casals (CN Barcelona), que va superar amb un temps de 33:33 Anna Noguera i la segona classificada, Anna Flaquer (Fasttriatlon).