Debut i primera exhibició ofensiva de l'equip de Moha. El cos tècnic de l'Igualada ha preparat amb molta cura la pretemporada per afrontar amb garanties el curs del retorn a Tercera Divisió. Abans de jugar el primer amistós, els blaus han efectuat dues setmanes de preparació, amb una estada de tres dies a Solsona inclosa.

En el partit d'ahir, va debutar amb l'equip igualadí, procedent del Cornellà, el central esquerrà Marc Vicente, que la temporada passada va jugar cedit al Santboià. Moha també va donar minuts al juvenil Jato i a Grifell, jugador a prova, format al juvenil del Reus.

Durant la primer part, la iniciativa va correspondre a l'equip tarragoní. Els jugadors d'Albert Company van deixar palès que duen quatre setmanes d'entrenaments i que la seva forma física i conjunció és òptima. Aquest fet i la superioritat tècnica d'un equip configurat per lluitar per les places que donen accés a les fases d'ascens a Segona B, expliquen el domini territorial i l'acaparament de la possessió de la pilota dels visitants, així com el 0 a 1 que registrava el marcador al minut 25.

Però els jugadors de l'Igualada van tornar a evidenciar la seva ambició i confiança en les pròpies possibilitats i Franco Nántez va empatar (minut 27). Sergio Montero, segons després va fer l'1 a 2.

A la represa, els blaus van mostrar més intensitat que el seu oponent i el van desarmar arrabassant-li la possessió de la pilota. El context idoni per tal que sorgís la genialitat de Martí Just i signés una justa remuntada. Primer, l'habilidós mitjapunta es va esmunyir entre la defensa contrària per segellar l'empati, un minut després, va aprofitar una badada del porter visitant per prendre-li la pilota i donar el primer triomf estiuenc als igualadins.