14 de agost de 2019
14.08.2019

La Bruixa d'Or serà espònsor de la Pirinaica la propera temporada

13.08.2019 | 23:44
El president de la Pirinaica Manel Artero amb Xavier Gabriel de la Bruixa d'Or

La Bruixa d'Or serà l'espònsor principal de la Pirinaica la propera temporada. D'aquesta manera, aquesta administració de loteria de Sort manté la seva vinculació amb Manresa i la Catalunya Central. Aquest cop ha escollit la Pirinaica com a model de cohesió social que fomenta l'esperit esportiu i és referència en les competicions comarcals. El president de la Pirinaica, Manel Artero, i el màxim responsable de La Bruixa d'Or, Xavier Gabriel, van lligar l'acord i es van fer la corresponent fotografia que segellava l'entesa.

A canvi de la respectiva aportació econòmica, tots els equips de la Pirinaica lluiran el logotip de La Bruixa d'Or en la part posterior de les seves samarretes, en un moment important pel club manresà tenint en compte que d'aquí a unes setmanes serà inaugurada oficialment la gespa artificial que ja cobreix el terreny de joc del camp de la Mion.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga