El Reial Madrid no podrà comptar amb el migcampista belga Eden Hazard per al debut a la lliga d'aquesta tarda al camp del Celta (17 hores). El jugador internacional es va fer una lesió muscluar a la cuixa esquerra. En concret, segons l'informe mèdic, Hazard té «una lesió al recte anterior de la cuixa esquerra», que després es va dir que suposaria tres setmanes de baixa. Així, es pot perdre els tres partits de lliga que hi haurà abans de l'aturada per compromisos internacionals.

La baixa de Hazard s'uneix a les del lateral esquerre francès Ferland Mendy i a la del davanter brasiler Rodrygo, a més de la de llarga durada de Marco Asensio. Això sí, el Madrid recupera Dani Carvajal, amnistiat per la federació. El lloc de Hazard podria ser ocupat pels injuriats Bale o James Rodríguez, que ahir van entrar a la llista de convocats del Madrid.

A més d'aquest partit, a causa dels canvis d'horari, n'hi ha quatre més. A les 19 hores, el València rep la Reial Societat; a les vuit, el Mallorca torna a Primera rebent l'Eibar, i a les nou, dos partits més: el Leganés d'Aitor Ruibal juga contra l'Osasuna i el Vila-real s'enfronta a un altre retornat a la lliga, el Granada.