Les localitats de Ripollet i Manresa van acollir conjuntament el Torneig Internacional juvenil de futbol sala. Aquest esdeveniment es disputa cada any al J0an Creus de Ripollet, però aquesta vegada, en motiu del 40è aniversari del Manresa FS, s'ha compartit la seu.

El pavelló del Pujolet va viure un seguits de partits de la fase regular entre divendres i dissabte, i ahir es va dur a terme la fase final a Ripollet. El Manresa FS juvenil va aconseguir arribar fins a les semifinals, després de desfer-se de l'Inter Movistar per 3-2 i d'imposar-se pel mateix resultat al CET 10. En el partit de semifinal, el conjunt manresà va topar davant d'un ElPozo Múrcia superior i no va tenir cap opció per classificar-se per a la gran final. El FC Barcelona, el principal favorit, va quedar-se a les portes de les semifinals després de no disposar d'un gol-average favorable.

Per la seva banda, l'Inter Movistar també va quedar-se fora de les semifinals, en benefici dels manresans. L'Industrias va golejar per 9-3 en la primera semifinal, davant del Natació Sabadell. En l'altre partit, ElPozo Múrcia va desfer-se dels manresans per 3-0. En la gran final disputada a Ripollet, l'Industrias va imposar-se per la mínima i es va coronar com a campió davant d'ElPozo Múrcia per 5-4. Els murcians van donar la cara en tot moment però van acabar cedint al final.